Dr. Szolnay Zoltán

fogorvos, szájsebész, implantológus

Szeretettel üdvözlöm a Dekor Dent-nél! Ha fáj, gyulladt, kilazult, fél... A legjobb helyen jár! Húsz év tapasztalatával és barátságos légkörben várjuk fogászati és szájsebészeti rendelőnkben.

Dr. Szolnay Zoltán vagyok, a Dekor Dent alapítója. Húsz éve dolgozom fogorvoskent, több mint tíz éve pedig szájsebészként és implantológusként is. Tanulmányaim során különösen nagy hangsúlyt fektettem az implantátumokra, a bölcsességfogakra, csontpótlásokra ezen felül még a nagyításban végzett gyökérkezelések és mikrosebészeti műtétek is szakterületemmé váltak. Több implantológiai és parodontológiai „hands on” képzésen vettem részt, öt féle implantátumrendszerrel dolgozom, többek között az Alphabio és Nobel Biocare rendszerekkel. Csontpótló eljárásaink skálája a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbakig, akár saját csonttal való átültetésig terjednek. Külön büszke vagyok rá, hogy rendelőnkben a PRF (PLATELET RICH FIBRIN) által saját vérből centrifugált frakcióit használjuk az implantátumok csont és ínypótló regeneratív műtétjeinél.

Képzettségek, kurzusok:

2004 - 2005 bölcsességfogak helyzete a honfoglaló magyaroknál - előadás Magyar Arc és Állcsontsebészeti konferencia

2005 - Denti Implant elméleti és gyakorlati kurzus

2007 - dento-alveolaris szakvizsga

2008 - mucogingivalis sebészet „hands on”

2017 - PRF (PLATELET RICH FIBRIN) Dr. Choukrun elméleti és gyakorlati kurzusa (A PRF módszert Dr.Joseph Choukroun sebész, aneszteziológus, fájdalomspecialista dolgozta ki 2001-ben, mely azóta már az egész világon elterjedt.)

2017 - TF Adaptive reciprok gépi tágítás és Elements free gyökértömési technikák - Gianluca Gambarini, MD, DDS Professor of Endodontics, University of Rome - VALID KFT szervezésében

2017 - Dr Urbán István klinikáján: mikroszkópos gyökérkezelések protokolljai

2018 - mikroszkópos gyökérkezelések és Bone Maker csontpótló készülék használata - VALID KFT szervezésében